In de stilte komt het bewustzijn,
het leven ontstaat in de onbewuste beweging

Mijn interventies richten zich op een diepe(re) onderlaag van ons bewustzijn: daar waar heling en integratie kan ontstaan. Door oude overlevingsstrategie├źn los te laten, maken we ruimte om de rijkdom van het leven te ervaren. Dan ontstaat er creativiteit, betrokkenheid en vernieuwing.

Onze ziel maakt een reis in dit leven, daarbij is de ziel uit op heelwording. We dienen ervaringen op te doen, te leren en te helen, om in ons leven op een hoger plan te komen. Daarbij beschikt ieder mens over een zelfhelend vermogen. Dat zelfhelend vermogen is leidend in mijn werkwijze.

Fysieke, emotionele en mentale klachten die je ervaart, zijn symptomen van innerlijke (kind)pijn welke geheeld wil worden. Maar vaak zijn we ons niet bewust van de diepere onderlaag. Om werkelijk vooruit te komen, is het bewust worden en helen van oude pijn een voorwaarde.
Ontwikkeling vanuit de kern betekent een diepgaande beweging maken, vanuit je eigen natuur. Geef je over aan dit avontuur!

Referentiekader

Mijn werkwijze is gestoeld op NLP, Transactionele analyse, Systemisch werken, karakterstructuren, reïncarnatie- en regressietherapie. Daarnaast vind ik inspiratie bij de Amerikaanse filosoof Ken Wilber, het medicijnwiel (de vier natuurelementen), numerologie en vele opleidingen, cursussen en coaching die ik zelf heb ondergaan op mijn reis.