Leergang Any Body Knows

In de de leergang ‘Any Body Knows’ leer je vanuit het lichaam te werken met mentale, emotionele en lichamelijke klachten, om daarmee de onderliggende trauma’s door te werken en te transformeren. Dit leidt tot een (her)nieuw(d)e verbondenheid met de eigen zielsbeweging en daarmee met het leven. Je werkt met diepe herinneringen die in de cellen van het lichaam zijn opgeslagen en die transgenerationeel en/of vanuit vorige levens zijn doorgegeven. Het lichaam weet het precies.

Deze leergang is bedoeld voor jou als coach, therapeut, psycholoog en verder voor iedereen die zich professioneel bezighoudt met menselijke ontwikkeling. De leergang heeft als doel om jou als professional te laten werken met Regressiewerk en Reïncarnatietherapie en wat het kan betekenen in jouw professie, als verdiepende aanvulling op bijvoorbeeld Systemisch Werken. Wat je gaat ervaren is wat jouw unieke geboortetrilling voor je betekent, hoe de voorouderlijke lijnen doorwerken in jouw leven en hoe projecties en overdrachten daardoor jouw leven en jouw werk als professioneel beïnvloeden en hoeveel krachtiger je kunt interveniëren als je je eigen zielsstukken daarin heelt.  In de leergang zullen er vaker demo’s Regressiewerk en Reïncarnatietherapie gegeven worden, soms met jou als deelnemer en mogelijk ook met een iemand van buiten de leergang.

Wil je dat het effect van jouw interventies meer diepgang krijgt, meer impact? En ben je bereid om jezelf daarvoor binnenstebuiten te keren? Meld je dan aan via de site www.onnouringa.nl of neem voor vragen of om te sparren eerst even contact op met mij (coaching@onnouringa.nl of 0650691137).

 

Praktische informatie leergang

De leergang bestaat uit 6 blokken van 2 dagen, met een doorlooptijd van ongeveer 7 maanden. De werktijden zijn van 9.30 tot 16.30 uur met een uur lunchpauze en in de ochtend en middag een korte koffie/theepauze.

De huidige leergang is gestart in november 2023. De data zijn: blok; 1 2 & 3 nov, blok 2; 30 nov & 1 dec, blok 3; 11 & 12 jan, blok 4; 22 & 23 feb, blok 5; 4 & 5 apr en blok 6; 30 & 31 mei 2024.

De intentie is om de eerstvolgende leergang te laten starten op 29 & 30 augustus 2024. De data staan hieronder. Je kunt je aanmelden via de site onnouringa.nl.

Data volgende leergang 2024/2025;

Blok 1: 29 & 30 augustus 2024
Blok 2: 3 & 4 oktober 2024

Blok 3: 
31 oktober en 1 november 2024
Blok 4: 12 & 13 december 2024

Blok 5: 30 & 31 januari 2025
Blok 6: 6 & 7 maart 2025

De prijs van de leergang Any Body Knows is € 3.750.-. De leergang is vrijgesteld van btw volgens de CRKBO-regeling. Bij de prijs is koffie/thee/water/lunch en (digitaal) materiaal inbegrepen. Wanneer je je 2 maanden voor het 1e blok aanmeldt krijg je 15% korting, 1,5 maand voor aanvang 10% en 1 maand voor aanvang 5% korting.

Annuleren
Als deelnemer heb je na aanmelding 14 dagen bedenktijd om kosteloos te kunnen annuleren. Daarna is de aanmelding definitief. Wanneer je tot 1 maand voor de startdatum annuleert, betaal je 50% van de prijs als annuleringskosten en wanneer je 14 dagen of minder voor de startdatum annuleert, betaal je 75% van de prijs als annuleringskosten.

Locatie
De locatie wordt nader bekend gemaakt, het zal in de omgeving van Utrecht zijn.

Ik was toe aan verdieping. Om op een diepere laag te werken, is voor mij veiligheid en vertrouwen nodig. Onno is een doortastende en intuïtief sterke coach die grenzen respecteert: dat gaf mij die veiligheid en het vertrouwen.

Met deze leergang leer je jezelf kennen door o.a. terug te blikken op het verleden en dit waar nodig vervolgens los te laten en/of te accepteren. Dat heeft mij inzichten opgeleverd die me veel vrijheid geven.

Een waardevol proces waar ik de rest van mijn leven profijt van heb!

Priscilla

Ik heb nu bereikt wat ik wilde bereiken en daar deed ik de leergang voor! Dat komt in eerste geval omdat ik nu weet voor wie ik dit allemaal wilde doen, namelijk voor mezelf.

Vaak zijn drijfveren niet van onszelf, maar ingegeven door anderen die een belangrijke rol spelen/ hebben gespeeld in ons leven. Wil je leiding gaan geven, dan kan dat niet volgens de maatstaven van een ander. Dat kan alleen vanuit je eigen kracht. Ik kon mijn oude drijfveren niet loslaten en daardoor kwam ik in dilemma’s terecht waardoor ik keuzes moest maken die ik eigenlijk niet kon maken. Loslaten van oude drijfveren gaf voor mij een gevoel van vrijheid. Daardoor ben ik nu in staat was om leiding te geven op de manier die voor mij het beste werkt.

Leo

.

Het is geen toeval dat op het juiste moment, de goede leergang op je pad komt. Deze leergang gaat een stuk mee op je eigen reis. Het is moeilijk in woorden te vatten wat dit inhoudt. Precies dat aangaan en ondergaan was voor mij onderdeel van het traject. Er is geen cursusboek; dat ben je zelf. Moedig naar binnen kijken met als doel jezelf en dus je omgeving beter te leren kennen en te begrijpen. Zelfs voor iemand die al even onderweg is, is dat leerzaam, helend en helpend. Een cadeau deze reis, met Onno als fijne reisbegeleider……..

Annelies

.

Deze leergang bood me de mogelijkheid verder te kijken dan ik had gedaan. En daar was ik ook naar op zoek.  Zowel op persoonlijk als professioneel enorm verrijkend door grote variëteit van invalshoeken en perspectieven die Onno aanreikt om écht verder te kijken, verder te voelen en verder te gaan. Zodanig dat ik stappen heb gemaakt die mij in mijn praktijk een heler mens en professional maken. Een prachtige reis door de seizoenen en mijn eigen verleden, heden en toekomst. Samen met mooie groep medereizigers en geweldige reisbegeleider Onno een leergang om te koesteren. En de reis is nog maar net begonnen!

René

.

Ik vind het ontzettend bijzonder hoe je op een altijd veilig en professionele manier zeer persoonlijk en intiem weet te werken met kwetsbare delen. Het is echt een ambacht! En ik vind het heel inspirerend om te zien hoe comfortabel en vrij je bent in je zijn en leven.

Tara

.

De meest bijzondere, intense en waardevolle opleiding/leergang die ik ooit gevolgd heb. Fijn dat je me de weg naar deze leergang geboden hebt. Ik ben op pad en zie de stappen die ik gezet heb, waar ik steeds meer bij mijn eigen natuurlijke kracht uit kom en waar ik vanuit deze kracht, verder op weg ga, in het zetten van de volgende stappen op mijn levenspad. Dankjewel voor alles!

 

Miriam

De directe aanleiding voor deelname aan deze leergang was mijn onvermogen om bewust om te kunnen gaan met een conflict met mijn leidinggevende. Het ontbrak mij aan durf om daarin mijn grenzen aan te geven en voelde angst om wat zou gebeuren wanneer ik dat wel zou doen. Ik wilde hiermee aan de slag. Ik heb geleerd dat ik voor niemand bang hoef te zijn en slechts hoef te voelen en dat te delen met de ander.

Ik heb genoten van de leergang. Daar waar ik ‘vast’ dreigde te lopen was er de begeleiding van Onno.

Hester

Ik heb voor deze leergang gekozen om verdieping in mijn persoonlijke ontwikkeling.

Ik kwam met de intentie om de eerder opgedane inzichten te doorleven en bewust te kiezen voor het leven dat ik daadwerkelijk te leven heb. Ik heb het ervaren en de leergang hielp/helpt bij het steeds meer bij mezelf te komen en te blijven.

Wanneer je op een kruispunt staat in je leven, werk en/of privé,  kan deze leergang je een enorme boost geven en juist helpen een eerste echte stap te zetten in je leven. Je mede reisgenoten en reisleider bieden je veiligheid en vertrouwen waardoor je echt in de spiegel mag en kunt kijken. Je leert met en van elkaar.

 

Veerle