Eerste module:  10 & 11 september 2021

Van overleven naar leven

Leergang ‘Leven en laten leven’

Door je diepste wonden te helen, raak je opnieuw in een staat van verwondering, zodat jouw levensenergie opnieuw gaat stromen. Je energie richten, vanuit heelheid handelen, zodat je wordt wie je al(lang) bent.

Je energie richting geven

 

Worden wie je al bent

 

Vanuit heelheid handelen

 

Op een dood spoor?

Je wilt antwoorden over wie je bent en hoe je vol kunt leven: dat het klopt waar je op dit punt bent en wat je doet.

Je hebt al het nodige gedaan in je ontwikkeling. En je bent op een punt in je leven waarop je een fundamentele levensstap wilt zetten. De vraag is niet meer of je die stap wilt zetten, maar veel meer hoe je dat gaat doen én hoe je dat met jezelf kunt aangaan.

Wellicht heb je het gevoel te stagneren, is er mogelijk uiterlijk succes of geen reden tot klagen maar voelt het van binnen anders. Je bekent geen kleur, hebt het gevoel dat de ander je niet ‘echt’ kent of je vraagt je af wat je nou echt bijdraagt.

Ik werk al 25 jaar met deze thema’s en sta ook met mijn beide voeten in de modder: ik heb het zelf doorleefd. Er is van binnen veel gestorven en er is veel opnieuw gaan leven. Door mijn persoonlijke en professionele ervaring ben ik als één van de weinigen in staat om op deze hele fundamentele laag te werken.

Als jij nu niet investeert in jezelf; wie dan wel?

Je levensenergie richten

Wat je meemaakt, vormt wie je bent en wat je doorgeeft. Zowel op een constructieve als een destructieve manier. Door je levensenergie te richten , ruim je de ervaringen op die blokkeren.

Je geeft door wat je hebt geleerd of besloten in verschillende contexten. Bijvoorbeeld in je relatie tot je ouders. Én ook in vorige levens. Ook daar kan de zielsstroom blokkeren.

De vrijheid, je gezondheid en het plezier om te leven, kun je vernieuwen door deze ervaringen te helen. Op spiritueel, fysiek, mentaal en emotioneel niveau.

Deze fundamentele ontwikkelingsstap vraagt de bereidheid om een diepteonderzoek te doen naar jezelf en je eigen energie. Mijn aanpak gaat verder waar anderen stoppen.

Wil je met een integrale bril en onder begeleiding van mijn jarenlange ervaring en inzichten jezelf vernieuwen? En voelen dat je op de juiste levensstroom meegaat?

Ik kijk graag met je samen of de leergang voor jou aansluit bij wat je wilt.

Ik was toe aan verdieping. Om op een diepere laag te werken, is voor mij veiligheid en vertrouwen nodig. Onno is een doortastende en intuïtief sterke coach die grenzen respecteert: dat gaf mij die veiligheid en het vertrouwen.

Met deze leergang leer je jezelf kennen door o.a. terug te blikken op het verleden en dit waar nodig vervolgens los te laten en/of te accepteren. Dat heeft mij inzichten opgeleverd die me veel vrijheid geven.

Een waardevol proces waar ik de rest van mijn leven profijt van heb!

Nathalie

Adviseur Zorg & Welzijn

Zet de meest fundamentele stap in je ontwikkeling

Klik hier om even vrijblijvend te sparren.

Tot 15 juli 20% vroegboekkorting

Leergang ‘Leven en laten leven’

  • Kun je spiritueel, mentaal, fysiek en emotioneel een boost gebruiken?
  • Wil je voelen dat je leeft en dat het klopt wat je doet en wie je op dit moment bent?
  • Ben je klaar om een fundamentele stap te zetten in je leven?
  • Deze leergang gaat verder waar veel andere trajecten en methoden stoppen. Doe een echte diepte investering in jezelf.
  • De leergang heeft maximaal 12 deelnemers, dus persoonlijke aandacht is gegarandeerd.
  • Je wordt begeleid door mij als ervaren begeleider.

Zet de meest fundamentele stap in je ontwikkeling

Klik hier om even vrijblijvend te sparren.