Leergang ‘Leven en laten Leven’

De Leergang ‘Leven en laten Leven’ is bedoeld voor jou, wanneer je voelt en inziet dat je toe bent om jezelf te leren aankijken in wie je werkelijk bent en daar een fundamentele levensstap in dient te zetten. Deze stap kan binnen vele contexten van je leven spelen; familie, liefdesrelatie, (werk)relaties, gezin, professie, gezondheid, leeftijd, verlangens/behoeftes, generaties, toekomstbeeld, etc. Je bent al een aardig eind op weg als het gaat om je persoonlijke en professionele (zelf)ontwikkeling. Of je nu docent, directeur, manager, (zelfstandig) professional, teamleider, therapeut, coach, consultant, trainer, vader of moeder bent, je bent ergens aangekomen waar een ‘change of life’ noodzakelijk geworden is. Vraag is niet meer of er een noodzaak is maar hoe je dit kan aangaan met jezelf?

Aanleiding om deze leergang te doorlopen kan zijn dat je leefpatronen ervaart die zo diep ingesleten zijn, dat ze onderdeel zijn geworden van je identiteit – je weet niet beter dan dat je dat bent. Maar wat zit daar achter? Wellicht heb je het gevoel te stagneren in je ontwikkeling/groeiproces, weerhoudt iets je ervan om een volgende stap te zetten op je weg. Er is mogelijk veel uiterlijk succes, maar innerlijk ervaar je dit heel anders. Dan is het tijd voor een diepte-investering in je leven! In deze leergang onderwerp je jezelf aan een stevig en diepgaand zelfonderzoek. Je krijgt werkvormen aangereikt die je levensenergie weer laten stromen. Zodat je dichter bij je eigen kern komt en je meer betekenis, plezier en bezieling in je (werk)leven gaat ervaren. De integratieve werkvormen zijn gestoeld op NLP, Karakterstructuren, Transactionele Analyse, Systemisch Werken, Integrale psychologie, Reïncarnatietherapie en regressiewerk. Dit maakt de leergang rijk en gebalanceerd.

Praktische informatie

De leergang bestaat uit 6 modules van  2 dagen (vrijdag/zaterdag), met een frequentie van ongeveer 1 module per twee maanden. De werktijden zijn van 9.30 tot 16.30 uur met een uur lunchpauze en in de ochtend en middag een korte koffie/theepauze.

De volgende Leergang Leven en laten Leven te laten start in november 2021. De data staan achter de modules vermeld. Je kunt je aanmelden via mijn website.

Data leergang groep 4, 2022/2023;
Module 1: Jouw verhaal, Jouw leven; 21 & 22 oktober 2022
Module 2: Overlevingsstrategieën en ego;  16 & 17 november 2022
Module 3: Generatiepatronen en loyaliteit; 10 & 11 februari 2023
Module 4: Voorouderlijk proceswerk;  7 & 8 april 2023
Module 5: Universele levenskrachten;  2 & 3 juni 2023
Module 6: Creatie en toekomst;  8 & 9 september 2023​

Prijs

Deelname aan de Leergang kost € 2.750.- voor particulieren, € 3.000.- voor zelfstandig ondernemers en € 3.250.- voor mensen die het betaald krijgen van hun werkgever. Prijzen zijn exclusief overnachting en inclusief materiaal, koffie/thee en lunch. Leergang is btw-vrij volgens de CRKBO-regeling.

Locatie en overnachting
De Leergang Leven en laten Leven wordt gegeven bij de Warmoes in Lent (Nijmegen Noord) gegeven. In de omgeving zijn tal van mogelijkheden om te overnachten. Op aanvraag kan ik je suggesties geven.

Aanmelden
Als deelnemer heb je 14 dagen bedenktijd na aanmelding om kosteloos te kunnen annuleren. Daarna is de aanmelding definitief. Wanneer je tot 1 maand voor de startdatum annuleert, betaal je 50% van de opleidingsprijs als annuleringskosten en wanneer je 14 dagen of minder voor de startdatum annuleert, betaal je 75% van de prijs als annuleringskosten. Persoonlijk kennismaken, face tot face of telefonisch, kan altijd en vrijblijvend.

 

Ik was toe aan verdieping. Om op een diepere laag te werken, is voor mij veiligheid en vertrouwen nodig. Onno is een doortastende en intuïtief sterke coach die grenzen respecteert: dat gaf mij die veiligheid en het vertrouwen.

Met deze leergang leer je jezelf kennen door o.a. terug te blikken op het verleden en dit waar nodig vervolgens los te laten en/of te accepteren. Dat heeft mij inzichten opgeleverd die me veel vrijheid geven.

Een waardevol proces waar ik de rest van mijn leven profijt van heb!

Priscilla

De directe aanleiding voor deelname aan deze leergang was mijn onvermogen om bewust om te kunnen gaan met een conflict met mijn leidinggevende. Het ontbrak mij aan durf om daarin mijn grenzen aan te geven en voelde angst om wat zou gebeuren wanneer ik dat wel zou doen. Ik wilde hiermee aan de slag. Ik heb geleerd dat ik voor niemand bang hoef te zijn en slechts hoef te voelen en dat te delen met de ander.

Ik heb genoten van de leergang. Daar waar ik ‘vast’ dreigde te lopen was de begeleiding van Onno.

Hester